The Blood Pact

16.03.2010 21:15

Potřebné věci :

žádné (vše dostanete na místě)

 

Postup :

Běžte do Lumbridge na zdejší hřbitov ,kde začíná i quest Retles ghost) tak na hřbitově si promluvte s Xen.Promluvte si : 
 
"What do you need help with?"
I'll help you."
 
Po rozhovoru běžte do Catacomb,čekána vás animace při které poslechnete rozhovor.Po animaci s Xen vyběhněte do místnosti kde je Kyle (lvl 3) ,jenže Xen zraní. Proto běžte znova a zabteho (Hp 20 = 2) až ho zabijete padne k zemi a zeptejte se ho : "I have some questions" a pak na všechny témata. A pak a potom zvolte "Enough questions" a následně "I'm not killing you..." a tím ho zabijete a zbyde po něm : bow a arrows.
 
 
Bow a arrows si vemte a zabte na 2.straně a zabte Caitlin (lvl 3) , dále je nutné zatáhnout za páku a tím se dostanete na 2.stranu ke Caitlin.Pokecejte "I have some questions" a pak na všechny témata.A pak a potom zvolte "Enough questions" a následně "I'm not killing you..." a tím ho zabijete a zbyde po ní: staff a rune

Páka - jedině tak se dostanete na 2.stranu

Dála běžte po schodech a Xen se vás zeptá jestli chcete vstoupit : volbou Go downstairs anyway ( Mějte nasazenou staff i kouzlo vybrané).Dole otevřte dveře a zabte Reese a vemte meč.

Zachraňte Ilonu a objevíte se před katakombami, proklikejte rozhovor a máte hotovo.

Po ukončení questu se můžete vrátit do katakomb, kde na Vás čekají nová monstra.

Uvnitř katakombách

V šesti místnostech komplexu jsou podstavce, ze kterých seberte sochy. Při každém sebrání sochy na Vás zaútočí monstrum v dané místnosti. Zabíjením monster v místnostech získáte 5 částí masky, které spojíte dohromady a vznikne  maska.
Doneste 6 soch Xenii, získáte 2500gp.
Proty co mají 300qp má Xenie přichystanou helmu.
 
Rada : Když zničíte věci jako např. : bow,sword,staff tak od xen dostanete nové